C/ Major 22-24, Mas de Barberans

Taller Villalta

Sobre nosaltres

Venda, manteniment i reparació de maquinària agrícola

Taller Villalta

Taller Villalta és una empresa especialitzada en la venda, manteniment i reparació de maquinària agrícola, situada a Mas de Barberans, Tarragona. Amb més de 7 anys d’experiència en el sector, ens enorgulleix poder oferir als nostres clients solucions integrals per a totes les seves necessitats relacionades amb maquinària agrícola.

A Taller Villalta, disposem d’una àmplia gamma d’equips agrícoles d’alta qualitat, dissenyats per millorar l’eficiència i la productivitat al camp. Des de segadores fins a atomitzadors, tenim l’equip adequat per a cada tasca agrícola. El nostre objectiu és proporcionar als nostres clients les millors opcions disponibles al mercat, treballant amb marques destacades de la indústria.

Empresa especialitzada

Estem especialitzats en maquinaria agrícola

Marques consolidades

Treballem amb marques de renom en el sector agrícola

Ens desplacem

Ens desplacem fins on tinguis el problema amb la maquinaria

A més de la venda de maquinària agrícola, també oferim serveis de manteniment i reparació. El nostre equip de tècnics altament qualificats està preparat per atendre qualsevol problema que pugui sorgir amb la vostra maquinària. Realitzem inspeccions exhaustives, reparacions ràpides i eficients, i oferim programes de manteniment preventiu per assegurar el rendiment òptim dels vostres equips a llarg termini.

A la nostra empresa, ens comprometem a proporcionar un servei excepcional als nostres clients. Valorem la confiança que dipositeu en nosaltres, per això ens esforcem per oferir assessorament expert, atenció personalitzada i solucions adaptades a les vostres necessitats específiques.

Explora la nostra pàgina web per descobrir més sobre els nostres productes i serveis. Si tens alguna pregunta o necessites assistència, no dubtis a posar-te en contacte amb el nostre equip. Estem aquí per ajudar-te en tot el que necessitis relacionat amb maquinària agrícola.

Posa’t en contacte amb nosaltres per a programar una revisió, una reparació o per a qualsevol consulta sobre la teva maquinària agrícola o truca al 629 36 02 57.